joi, 9 iulie 2009

Bere vs Iarba

Berea si iarba merg mana in mana de foarte mult timp. Totusi fiecare are punctele ei forte si punctele slabe. Hai sa vedem care cum si cand e mai tare.

Anduranta : Sa fii beat toata ziua poate fi misto dar in acelasi timp poate duce la un potential dezastru vomitiv si plin de regrete. In schimb, se stie ca tot ce-ti trebuie ca sa fii prajit de dimineata pana seara este doar dorinta de a o face si un stoc plin.

castigator: iarba

Petrecere/Club: Cine a fost prin Amsterdam si a vizitat vreun coffee shop stie cat de linistite si chill sunt (eu n-am fost dar asa am auzit). Lumea vorbeste in soapta sau sta si se holbeaza in gol. Nu prea poti sa ai o petrecere nebuna cu iarba. Umple o camera cu prajiti si pana la urma petrecerea o sa se termine cu un joc pe playstation sau cu un film (prost de obicei).

castigator: bere

Sport: Un pic de alcool iti inlatura inhibitile, si chiar poate duce la imbunatatirea reflexelor. Bineinteles, totul se duce de rapa daca te mucifici. Orice sport incepand cu fotbalul si terminand cu bowlingul este mai fun cu bere. Iarba nu te face neaparat mai prost la sporturi cat te face sa nu vrei sa le faci. Mai bine scoti playstationul si faci o fifa.

castigator: bere

Discutii: Betivii vorbesc o limba pe care doar ei o inteleg iar stonerii tind sa vorbeasca despre lucruri inutile ore intregi. Sa vorbesti cu oricare dintre ei cand esti treaz e ingrozitor.

castigator: nici una

Treaba prin casa: Cand varuiesti sau asamblezi un pat pe care tocmai l-ai cumparat pare o idee buna sa bagi si o bere doua sa faci procesul mai fun, dar inevitabil rezultatul final o sa fie un dezastru. Cand esti high capacitatea de concentrare e mai mare si se pot imbunatati unele activitati plictisitoare ca, calcatul sau datul cu aspiratorul fara sa faci mari greseli. Bineinteles mai exista si riscul sa uiti ce-i cu tine si sa lasi fierul de calcat pe camasa sau sa-ti bagi jucaria in aspirator sa vezi cum e.

castigator: iarba

Sex: Sexul e tare si cand esti beat si cand esti prajit. Cand esti beat, sexul e salbatic cu pozitii pe care nici nu stiai ca le stii si in locatii care n-au nici o legatura cu patul. Cand esti prajit, sexul e mai incet si mai tandru plin de revelatii copliaresti. "Mamaaaa ce tare e!" Chiar am zis chestia asta o data cand mi-o trageam prajit.

castigator: amandoua

4 comentarii:

Onya spunea...

dii calutule, diiiiii!!! nu exista alternative:p...tre sa le ai pe amandoua

totuledragoste spunea...

e fain cu ele...dar si fara ele...cand iti dai seama ca n-ai nevoie de vreun "stimulent" si ca poti trai viata din plin si sa te bucuri de ea asa cum este....atunci sa vezi distractie...v-am pupat

lu' spunea...

cu ambele e bine...daca nu sunt pentru consum atunci de ce mai sunt pe piata??...mie mi se par ok amandoua...

Anonim spunea...

Prefer iarba... macar a doua zi nu te doare capul :)